Automotive Supplier - Piese auto import, originale. Elemente de suspenise, elemente de caroserie, sisteme racire, elemente motor, etc.

PIESE AUTO ORIGINALE
SAU AFTERMARKET
DE PRIMA ECHIPARE

EXCLUS PIESE FABRICATE IN TURCIA
Elemente de caroserie, elemente suspensie
Aripi, Usi, Bari, Praguri, Faruri, Stopuri, Proiectoare, Pivoti, Brate, Amortizoare, Arcuri, Bucsi, Bielete stabilizatoare, etc.
Sisteme racire
Radiatoare, Pompe de apa, Termostate, Electroventilatoare, etc.
Elemente motor
Curele, Filtre, Role, Pistoane, Segmenti, Ax cu came, Cuzineti, Tacheti, Supape, Garnituri, Simeringuri, Suporti, etc.
Website Development - Web Business Solutions

Despre noiCompania Automotive Supplier, infiintata la inceputul anului 2002, bazandu-se pe experienta echipei acumulata in ani la firmele mari importatoare de piese auto si service-uri este o firma in continua dezvoltare cu un colectiv specializat permanent.

Pana in prezent firma noastra nu a avut nici o problema de garantie si va recomandam cei mai buni specialisti din service-urile cu care colaboram.

De asemenea alaturi de o gama larga de piese auto pentru toate marcile existente pe piata va oferim si testare electronica auto in special pentru VW si Ford. Clientii nostri sunt atat companii cat si persoane fizice, comenzile fiind livrate la cerere in service-urile cu care colaboram, evitand astfel drumurile dumneavoastra inutile prin magazinele de specialitate.

Piesele si manopera beneficiaza de garantie conform HG.
Ultimele posturi pe forum:
Could not select database